Voor wie?

Voor iedereen: vrouw, man, jong of oud, die lekker in zijn/haar vel wil zitten, meer in zijn/haar kracht wil staan, in balans wil zijn, zichzelf beter wil leren kennen of dichterbij zichzelf het leven wil leven.

In elke fase in je leven kom je weer andere vragen en/of thema’s tegen waarmee we aan de slag kunnen en die van invloed zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn.

Juist samen bereiken we meer!


Werkwijze

We starten met een GRATIS en vrijblijvend kennismakingsgesprek om je hulpvraag te verkennen en om te ervaren of wij samen een klik hebben. 

Wanneer we besluiten om met elkaar aan de slag te gaan, volgt er een intakegesprek en bepalen we samen hoe het vervolg er uit ziet. Dat kan een eenmalige wandeling zijn om inzicht te creëren, wanneer je het gevoel hebt dat er iets mag veranderen en je zoekt naar het punt waar te beginnen. Ook een traject van een aantal gesprekken, gecombineerd met oefeningen en/of wandelcoaching, behoort tot de mogelijkheden. In een traject van meerdere gesprekken ontvang je naast inzicht ook begeleiding bij het creëren van gedragsverandering.

Het aantal gesprekken is afhankelijk van jouw hulpvraag en motivatie; de ervaring leert dat 5 á 6 gesprekken (incl. intake) al een boel helderheid brengen. Jij hebt invloed op het resultaat van het coachtraject. Afhankelijk van welke inzichten je opdoet en in hoeverre jij het toelaat om veranderingen aan te brengen, ben jij in staat om je leven die andere, nieuwe wending te geven waarnaar je op zoek bent. Omdat elk traject maatwerk is, evalueren we regelmatig wat jij nodig hebt.


Wie ben jij? Wat wil je veranderen? Wil je met mij onderzoeken naar wat het beste bij jou past? Je bent van harte welkom om het samen met mij te bespreken!

Je kunt mij bereiken via het mailadres info@miekespijkercoaching.nl of via bellen of appen naar het telefoonnummer 06-45961396. Natuurlijk kun je ook het contact formulier invullen. 

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!


Mieke Spijker Coaching

Hengelo

 

Overig:

KVK nr: 83407715

BTW nr: NL003815221B17